Lehed

esmaspäev, 20. veebruar 2006

Kohtu uute ideedega!

Talveakadeemia 2006. Uute ideede kohtumispaik.

Korraldus oli ülihea: grupitööd, toitlustus, majutus, ekskursioon.
Ei saa millegi üle nuriseda, kõik oli parimast parim.
Idee maksab ning Talveakadeemia puhul on tegu superideega.
(Talveakadeemia 2005 osalejate kommentaarid)


Oled sa mõelnud, mis saab siis, kui nafta saab otsa? Või kuidas minna edasi, kui väsimus on võimust võtnud? Maailmas pole võimalik midagi liikuma panna ilma energiata. See on küll igal pool olemas, kuid tihti meile kättesaamatu või selle olemasolu teadmata. Kuidas leida ja kasutada energiat nii, et see oleks kättesaadav nii meile kui ka neile, kes tulevad peale meid? Eesti üliõpilased otsivad sellele vastusi tudengite teaduskonverentsil Talvekadeemia.

Talveakadeemiale 2006 saab registreeruda interneti vahendusel kuni 24.02.2006, tasudes osavõtutasu 175 krooni ülekandega. Osavõtutasu sisaldab lisaks konverentsile ööbimist, toitlustamist, kohvipause ja bussitransporti Tallinnast või Tartust.


www.talveakadeemia.ee

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mina olen kohal.

Anonüümne ütles ...

Kahjuks pean vahele jätma

Aire

Anonüümne ütles ...

TalveAkadeemia käib täies hoos. Antud hetkel on juba teise päeva õhtu ja ootan söögikorda. Eile toimus ametlik osa, kus Mäeringi kuuluvatest tudengitest tegi suulise ettekande Helena Lind ja stendiettekandega Veiko Karu. Mõeöemaid pommiti üldiste küsimustega põlevkivi kaevandamise kohta. Peale sööki toimub diskussioon teemal „Kuivõrd roheline on meie tulevikuenergia?”. Konverents lõppeb homme.