Lehed

teisipäev, 7. oktoober 2008

Rebased ristitud!

Taas kord on hulk mäerebaseid korralikeks mäetudengiteks ristitud

3.oktoobril 2008 toimus Astangul traditsiooniline rebaste ristimine. Suures lootuses pärast väsitavat välitööd kohe koju saada, ootasid esimese kursuse tudengeid ees vanemad tudengid ja küünaldega valgustatud koobas.

Ülesanneteks anti rebastele kive määrata, kaevurit otsida ja mehist võileiba järada. Aplaus rebastele! Kõik läbisid takistusteraja suurepäraselt.

Õhtul tähistati ametlikult mäetudengiks saamist Glehni lossis. Esimesel kursusel oli esimest korda võimalik koos näha tõelist mäekate kampa! Nauditi saunamõnusid, mängiti Reili eestvedamisel tutvumismänge, peale hammustati porgandit ja rüübati meelepärast. Aire ja Reili kogusid annetusi oma pulmadeks, mis toimuvat järgmistel suvepäevadel ning loositi välja kaks uhiuut mäekate märki. Järjekordne aplaus esimesele kursusele! Nad olid peaaegu täies koosseisus kohal.

Pidu kestis varajaste hommikutundideni ja lõppes käsikäes koju jalutades või transporti oodates ning Ivani ja Märdi lauluoskusi nautides!




pilte: Rebased 2008

Samuti kirjutas ka 5 värsket mäetudengit Mäeringi liikmeks astumiseks avaldused. Nendeks olid Sander, Taavi, Andres, Kadri ja Artjom. Palju õnne olete Mäeringi liikmeteks vastu võetud!



Tänud kõikidele, kes aitasid organiseerida nii ristimist kui ka tutvumisõhtut Glehnis! Suured tänud peakorraldajale Kaidile! Suured tänud meie autojuhile Ainile!
Samuti täname sponsoreid Mäeinstituuti ning OÜ Inseneribüroo Steigerit!


Järgmine üritus 5.12 2008 X St. Barbara mälestuspäeva tähistamine!

Kommentaare ei ole: