Lehed

teisipäev, 25. august 2015

Suvepäevadest...

14. - 16. augustil toimusid XVI Mäemeeste suvepäevad uuenenud Särghaua õppekeskuses. Traditsioonilisest suvisest üritusest võtsid osa 25 geotehnoloogia ja maa-teaduste tudengit ja vilistlast.



Esimesesel õhtul seati end mõnusasti sisse ja alustati iseenda ning kaaslaste kostümeerimisega. Kui mäekad ja maa-teadlased piisavalt stiilsed olid, alustati meeskondlike mängudega, mis tõstsid tuju ja ühendasid lõbusat seltskonda. Õhtu lõpetas (ja mõne jaoks alustas uut päeva) öine disko, mis kestis hommikuni. 


Teise päeva hommikul viidi läbi Särghaua õppekeskuse ekskursioon, mille teemadeks olid Särghaua ajalugu ja Eesti maapõu. Huvilised said kiviõpitöökojas endale meelepäraseid meeneid valmistada ja metalliotsijat katsetada.












Päeval toimus traditsiooniline võrkpalliturniir. Kuna ilm oli suurepäraselt suvine, siis käidi ühiste tegevuste vahel ka ujumas ning paadi ja kanuuga sõitmas. Meeskondlikud mängud jätkusid õhtuni. Enne õhtust grilli ja sauna puhastati talgute korras jõeäärne ala, mille tulemusel valmis korralik (hiline) jaanituli. Õhtul toimus parimate fotode valimine ja viktoriin ning pärast seda jätkus tants ja trall jällegi varajaste hommikutundideni...



Pärast viimast kehakinnitust valiti ja auhinnati parim kostüüm - Viinamarjakobar Helis ja 2015. aasta suvitaja - Mart.

Mäering ja korraldajad tänavad kõiki osalejaid suviste ja elamusterohkete suvepäevade eest. Kohtumiseni järgmisel üritusel!!

Pildid üritusest leiate siit


Suured tänud üritust toetanud sponsoritele:
EESTI MÄESELTS
AGENDA
INSENERIBÜROO STEIGER
LEIBUR
MARMITON
MÄEBÜROO NORD
RED BULL
WIHURI

Kommentaare ei ole: